Bejelentkezés

Nem vagy még regisztrálva? Ejnye.
Itt seperc alatt megteheted.Exkluzív interjúk

ncw

Nikolaj Coster-Waldau

Exkluzív interjú Nikolaj Coster-Waldau-val, aki Jaime Lannistert játsza a HBO új, sajátgyártású sorozatában, a Trónok Harcában. Az interjú az HBO Magyarország jóvoltából készült, 2011. márciusában, Londonban. Az új epizódok hétfő esténként láthatóak a magyar HBO-n. Tessék vigyázni, a könyveket nem ismerő rajongók számára az utolsó kérdés spoileres lehet.

 

Tovább >>

image

Domonkos Párdányi

Közhelynek számít, hogy magyarok mindenütt vannak, de ez a közhely a Trónok harcára igaz is, ugyanis a Trónok harca kaszkadőrcsapatának egy jelentős része magyar, a vezetőjük pedig az a Párdányi Domonkos, aki az elmúlt tizenöt évben számos szuperprodukcióban szerepelt kaszkadőrként és dublőrként (hogy mást ne említsünk, ő volt Brad Pitt dublőrje a Trójában).

Párdányi Domonkossal e-mailen keresztül készített interjút a GameofThrones.hu stábja a forgatással kapcsolatos élményeiről. Az egyik kérdésre adott válasza spoilert tartalmaz az évad utolsó epizódjából, ezt csak úgy lehet elolvasni, ha kijelöljük a szöveget, így a könyveket nem ismerok is nyugodtan elolvashatják az interjút.

Tovább >>

image

Emilia Clarke

Internetes interjúsorozatunk második "áldozata" Emilia Clarke, aki a sorozatban Daenerys Targaryent alakítja.

Emilia fiatal, pályakezdő színésznő, aki nemrég diplomázott a neves London Drama Centre színész tanszakán. Eddigi egyetlen filmszerepe a nem túl nagy visszhangot kapott 2010-es Triassic Attack című tévéfilm, és egy rész erejéig szerepelt a Doctors sorozatban is.

A nagy kiugrást a Trónok harca jelentette számára, ahol - Tamzin Merchant kiesése után - a Targaryen-ház legfiatalabb tagját alakítja, azt hiszem mondhatom, hogy közmegelégedésre. :)

Emilia nagyon kedvesen és a tőle megszokott lelkesedéssel válaszolt a kérdéseinkre.

Tovább >>

image

Miltos Yerolemou

Internetes interjúsorozatunk harmadik alanya a Syrio Forelt alakító Miltos Yerolemou.

Miltos már komoly színházi gyakorlattal bír (az igen neves Royal Shakespeare Company színésze és rendezője), de eddig csak kisebb tévéfilmekben, sorozatokban szerepelt. Egy rendkívül kedves, közvetlen és ugyanakkor briliáns elméjű embert ismerhettünk meg benne, aki nagy örömmel fogadta felkérésünket, és kimerítően válaszolt a kérdésekre (amelyek egy részét ti tettétek fel).

Miltos volt olyan kedves, hogy egy dedikált képet is küldött a GoT.hu-nak, ezt itt tekinthetitek meg.

Az interjút csak akkor olvassátok el, ha már láttátok mind a nyolc leadott epizódot, ugyanis spoilereket is tartalmaz az utolsó (1x08) epizódból.


"The First Sword of Braavos does not run."


Tovább >>

image

Maisie Williams

Hála Kate-nek, a fantasztikus hölgynek, aki megszervezte az egészet, ott lehettem a FanFavourites-es eseményen, és meginterjú-volhattam a jelenlévő színész nagy részét.

Az első személy, akinek kérdéseket tettem fel, Maisie Williams volt, aki Arya Stark szerepét játsza a sorozatban.

Az alábbi interjú apróbb spoilereket tartalmazhat Arya későbbi sorsát tekintve.Tovább >>

image

Julian Glover

Hála Kate-nek, a fantasztikus hölgynek, aki megszervezte az egészet, ott lehettem a FanFavourites-es eseményen, és meginterjú-volhattam a jelenlévő színész nagy részét.

A második színész, akit megközelítettem, az Julian Glover volt, aki Pycelle nagymester szerepét játsza a sorozatban, és akit alig lehet megismerni a nagy fehér szakálla nélkül.


Az alábbi interjú apróbb spoilereket tartalmazhat Pycelle nagymester második évados sorsát tekintve.

Tovább >>

image

James Cosmo

Hála Kate-nek, a fantasztikus hölgynek, aki megszervezte az egészet, ott lehettem a FanFavourites-es eseményen, és meginterjúvolhattam a jelenlévő színész nagy részét.

Harmadikként James Cosmot faggathattam, a remek színészt aki az Éjjeli Őrség parancsnokát, Jeor Mormontot alakítja.


Az alábbi interjú spoilereket tartalmazhat Mormont késobbi sorsáról, meg a Sons of Anarchy harmadik évadjából. :)

Tovább >>

image

Kristian Nairn

Karácsonyi ajándékként megszokott interjúsorozatunk egy újabb darabját adjuk át nektek, melyben Kristian Nairntől, vagyis Hodor alakítójától tudakoljuk a forgatáshoz kapcsolódó élményeit, illetve kulisszatitkokat.

Kristian Nairn 34 éves ír DJ és előadóművész, aki első képernyős szerepét épp a Trónok Harcában kapta.

Szófukar karaktere ellenére Kristian nagyon kedvesen és kimerítően felelt kérdéseinkre, melyeket szokásunkhoz híven e-mailben juttattunk el hozzá.

Tovább >>

image

Harry Lloyd

A Pro Video, vagyis a Trónok harca DVD-ket forgalmazó cég jóvoltából jutottunk hozzá ennek az exkluzív interjúnak az eredetijéhez, amelyben a sorozatban méltatlanul (ám érthetően) hamar kivált Harry Lloyd, vagyis Viserys Targaryen felel a riporter kérdéseire.

Az interjúért újfent köszönet a Pro Videonak!

Tovább >>

image

Gavalda Kinga és Kósa László

A tavalyi Párdányi Domonkossal készült interjúnk után ismét magyar kaszkadőrökkel készítettünk interjút, mégpedig Gavalda Kingával és Kósa Lászlóval, akik nem csupán számos filmben szerepeltek együtt, hanem az életben is egy párt alkotnak. Kinga az első évadban a Daeneryst alakító Emilia Clarke dublőre volt az emlékezetes máglyás jelenetben, míg férje, László számos egyéb jelenetben tűnt fel az első és a második évadban is.

Megkeresésünkre nagyon kedvesen reagáltak, ennek gyümölcseként olvashatjátok a velük készült interjút.

(Az illusztrációul szolgáló képeket szintén ők bocsátották a rendelkezésünkre, ezért is köszönet nekik! :) )

Tovább >>