Bejelentkezés

Nem vagy még regisztrálva? Ejnye.
Itt seperc alatt megteheted.Hírek

hbo

3×10 - Mhysa

hét, nap, óra, perc, másodperc

Nem feledni, hogy Magyarországon egy nappal az amerikai premier után már látható is a legújabb epizód!

4Kiderült!
2013. szeptember 08, vasárnap 06:37:34, írta: Felagund

Mármint hogy Mark Gatiss kit fog alakítani a sorozatban!

A karaktere nem lesz más, mint Tycho Nestoris, a braavosi Vasbank utazó nagykövete, aki igen valószínűen a Vastrón tartozásainak ügyében érkezik majd Királyvárba.

0Elmaradt hírek
2013. szeptember 05, csütörtök 13:16:05, írta: Felagund

Ezúton is elnézést kérünk, hogy így elhanyagolódott az oldal, de akkor csapjunk is a hírek közepébe:

 

Daario színészének lecserélésével nem ért véget a színészek csereberéje, Ian Whyte-nak is búcsút intettek a sorozat készítői, így Ser Gregor Clegane szerepében a negyedik évadban a 206 cm magas izlandi erősembert, Hafþór 'Thor' Björnssont köszönthetjük (a képen már a Hegy vértezetében és barátnője társaságában látható)

Két kisebb szerep is gazdára talált, Walder Frey lányát, Kövér Waldát, akit Roose Bolton az ara súlyával egyező mennyiségű ezüstre rúgó hozomány miatt vett el, Elizabeth Webster alakítja, az Éjjeli Őrség kéjsóvárabb tagjai által látogatott Vakondváros bordélyának madámja pedig Lu Corfield lesz majd.

Ezen kívül beválogatták még az angolai származású Hoji Fortunát is, de az ő szerepe egyelőre még ismeretlen. A rajongók ugyanakkor valószínűsítik, hogy valószínűleg Barna Ben Plummot játszhatja majd.

>> Tovább >>

1Daario lcserélve
2013. augusztus 30, péntek 02:46:31, írta: Felagund

Nos, nem kell találgatni, a Hollywood Reporter közölte, hogy Michiel Huisman nem egy új szereplő lesz a negyedik évadban, hanem ő váltja fel Ed Skreint Daario Naharis szerepében.

Azt, hogy miért volt szükség recastra, egyelőre nem tudni, de természetesen, ha bármit megtudunk, azonnal közöljük.

0Még egy új szereplő
2013. augusztus 29, csütörtök 03:47:58, írta: Felagund

Hosszas hallgatás után végre újra tudunk hírrel szolgálni:

Az HBO megerősítette a WiC.net értesülését, miszerint a 32 éves holland színész (valamint énekes-gitáros-dalszerző) Michiel Huistman csatlakozott a negyedik évad színészgárdájához, egy egyelőre nem közölt szerepben.

Az új szerzemény képét a hajtás után találjátok.

Szerintetek kit fog alakítani?

>> Tovább >>

0A nézők száma pedig egyre nő
2013. augusztus 08, csütörtök 03:08:10, írta: Elendur

A Time Warner jelentése szerint a Trónok harca harmadik évada epizódjainak átlagosan 14.2 millió nézője volt - ez húsz százalékos növekedés a második évadhoz képest, ami ritkaságnak mondható az ilyen sorozatoknál. A Trónok harca ezzel az HBO második legnézettebb sorozata, csak a The Sopranos utasítja maga mögé a maga 14.4 milliós átlagos nézőszámával; ilyen számok mellett azonban könnyen lehet, hogy a negyedik évaddal a Trónok harca átveszi majd a vezetést.

0TCA Awards
2013. augusztus 04, vasárnap 10:15:22, írta: Elendur

A Television Critics Association éves díjátadójáról a sorozat a Legjobb drámának járó díjjal távozhatott, a Breaking Badet, a Homelandet, a Mad Ment és a The Americanst utasítva maga mögé. (A másik kategóriában - az Év programja - viszont sajnos nem sikerült díjra váltani a jelölést.)

1Hol tartanak a forgatással
2013. július 31, szerda 14:51:45, írta: straphe

Nem sok hírt írtunk a negyedik évad forgatásáról, így most egy kis helyzetjelentés következik. Tavaly négy országban forgattak (ötben, ha hozzászámoljuk a medvés jelenet miatti Amerikában töltött napokat) a srácok, ami irtózatosan magas szám a többi tévésorozathoz képest, és többször is említette D&D, hogy logisztikailag elég nehéz volt összehozni a dolgot.

Idén olyan pletykák járnak, hogy a produkció nem fog visszatérni Marokkóba, ahol tavaly minden egyes essosi jelenetet filmeztek, ehelyett Daenerys kalandjainak ismételten Horvátország, pontosabban Split városa fog otthont adni. Igazán nem meglepő, hogy visszavettek egy picit a helyszínekből, szerintem mindenképp jó döntés volt.

Ami azonban meglepőbb, az az, hogy visszatértek Izlandra. A napokban ér véget a meglehetősen rövid izlandi forgatás, ám ahhoz képest, hogy csupán egy pár hetet ültek a csodaszép észak-európai országban, meglehetősen sok színész megfordult arrafelé, többek közt Gwendoline Christie-t (Brienne) és Maisie Williamst (Arya) is látták Izlandon.

Izlandi forgatás végeztével a horvátországi csapat kezd készülődni, és ennek megfelelően helyszíneket keresnek és díszleteket építenek - a tovább mögött egy új forgatási helyszínről találtok pár minimálisan spoileres infót, illetve képet.

>> Tovább >>

0Azok a régi szép idők és egy Mace Tyrell (legalábbis úgy tűnik)
2013. július 29, hétfő 16:22:37, írta: straphe

GRRM (nem-)blogján újra feltűnt a békácska, egy szereposztási rejtvényt hozva magával, pont mint az elmúlt években. A WiCnet olvasói hamar meg is fejtették, és szerintük Roger Ashton-Griffiths-et takarja a rejtvény. Most mondjátok meg, tökéletes Mace Tyrell.

Persze nem biztos a dolog míg GRRM azt nem mondá volt, hogy úgy lészen.

1Ellaria Sand
2013. július 25, csütörtök 13:52:14, írta: Elendur

Ahogy Oberynnél, most is James Hibberdtől érkezett a hír, hogy újabb dorne-i szerep kelt el: Ellariát Indira Varma fogja játszani. A színésznőt legjobban talán a Róma Niobéjeként vagy a Luther Zoe Lutherjeként ismerhetitek.

 

 

 

0Egy új, egy visszatérő
2013. július 23, kedd 14:05:47, írta: Elendur

Az izlandi stábhoz csatlakozik a tizenhárom éves Brenock O'Connor (egyelőre ismeretlen szerepben), Tony Way pedig ismét magára ölti majd Dontos bolondgúnyáját.

0Izland - új forgatási helyszínek
2013. július 22, hétfő 05:56:05, írta: Elendur

A Morgunblaðið izlandi lap cikke szerint három új helyszínen zajlik majd a sorozat forgatása: Þingvelliren  (amely az izlandi parlament gyülekezőhelye volt 930 és 1798 közt) valamint a Þjórsárdalur és Hengilsvæðið völgyekben.

 

 

0Megvannak az Emmy-jelölések
2013. július 18, csütörtök 09:07:59, írta: Elendur

A sorozat összesen tizenhét jelölést gyűjtött be, többek közt a Legjobb dráma és Legjobb forgatókönyv (Dráma) kategóriában versenyezhet a díjért, valamint szoríthatunk Emilia Clarke-nak (Legjobb női mellékszereplő jelölés), Peter Dinklage-nek (Legjobb férfi mellékszereplő jelölés) és Olenna Riggnek (Legjobb vendégszereplő jelölés).

A teljes listát itt tudjátok megtekinteni.

0A negyedik évad rendezői
2013. július 17, szerda 04:30:28, írta:

Az HBO nyilvánosságra hozta a Trónok harca negyedik évadának rendezőit. Ők epizód szerinti lebontásban a következők:

1: David Benioff & D.B. Weiss
2: Alex Graves
3: Alex Graves
4: Michelle MacLaren
5: Michelle MacLaren
6: Alik Sakharov
7: Alik Sakharov
8: Alex Graves
9: Neil Marshall
10: Alex Graves

Új név idén nincs, valamennyien már "kipróbált" GoT-os rendezők (Alex Graves, Michelle McLaren és Alik Sakharov két, Neil Marshall és D&D egy részt rendezett eddig), az egyetlen, aki viszont hiányozhat, az Alan Taylor, aki eddig hat részt rendezett, többek között az első évad ikonikus kilencedik részét (Baelor - s1e09), és akiről sokan remélték, hogy egy év kihagyás után visszatér a sorozathoz.Öröm viszont, hogy (mint azt korábban említettük is) a Blackwater (s2e09) rendezője, Neil Marshall újra visszatér, és a mindig csúcspontnak számító kilencedik epizódot viszi. Ebből jó eséllyel következik, hogy újabb látványos csatajelenetre van kilátás :)

További érdekesség Alex Graves nagy térhódítása, aki eddig csak két epizódot rendezett (a harmadik évad 4-5. részét), most négyet fog, eleddig csak a fentebb említett Alan Taylor kapott ennyit, aki a második évad négy epizódját rendezte.

0Elkezdődött!
2013. július 09, kedd 04:16:16, írta: Felagund

A július 8-i első forgatási nappal hivatalosan is elkezdődött a sorozat negyedik évadjának forgatása - adta hírül twittercsatornáján Cat Taylor, a sorozat rezidens werkriportere.

A munka Észak-Írországban fog kezdődni, majd később csatlakozik be Izland, Horvátországban pedig körülbelül egy hónappal később fog kezdődni a forgatás.

A marokkói forgatási helyszínről még mindig nincsen hivatalos megerősítés.

0Neil Marshall újra epizódot rendez
2013. július 05, péntek 07:12:05, írta: straphe

Ezen cikk szerint Neil Marshall, a "Blackwater" című epizód rendezője csatlakozott a negyedik évados rendezők sorához, és újabb epizódot fog rendezni. Ugyancsak jó hír, hogy Marshallnak ezúttal sokkal több ideje van rákészülni, mint legutóbb, s már most többször az Észak-Írországi stúdióban járt, hogy előkészítse az epizódot.

A tovább mögött több infót találhattok, ám figyelem, könyves spoilerek, könyves spoilerek mindenütt.

>> Tovább >>